Servei de fotografies

Potencia el teu perfil d’actor

 
El book fotogràfic és la primera impressió que s’emporta qualsevol director de càsting del teu perfil. Des d’ActorsBarcelona oferim un servei professional i de qualitat perquè milloris la teva carta de presentació i aconsegueixis encara més càstings.
Com és una sessió de fotografies amb ActorsBarcelona?

Tarifes

Soc membre
 
Descompte exclusiu per membres d'ActorsBarcelona.
No soc membre
 
Tarifa ordinària per totes les actrius i actors..
Vull ser membre
 
Pack de membresia trimestral i sessió de fotografies.
Coneix a la nostra fotògrafa

Mireia Folch

 
Mireia és fotògrafa de moda i directora d'art. Graduada en fotografia en el IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya). És una persona creativa a la qual li agrada estar sempre creant i embarcant-se en nous projectes. Les actrius i actors amb les quals treballa sempre repeteixen perquè se senten còmodes i aconsegueixen veure's reflectides d'una manera nova en les seves fotografies.
 
 

Reserva on-line

 
Després de fer la compra t’arribarà un correu electrònic amb un enllaç per reservar la sessió el dia que et vagi millor.

Cuidem a l’actriu/actor

 
Les sessions es desenvolupen en un ambient de confiança i empatia. Oferim beguda, snacks, té i cafè perquè et sentis com a casa.
 

T’ajudem a escollir les fotografies

 
En acabar la sessió d’una hora, la nostra fotògrafa t’ajuda a tirar quines són les 12 millors fotos perquè les editi i te les enviï en un termini de 5 dies.
 

Tens alguna pregunta?

 
Escriu-nos i et responem amb menys de 24 hores.

Actors

© 2023 ActorsBarcelona.com